Cleantech

Lösningar för förnybar energi och innovativ miljöteknik

Lösningar för förnybar energi och innovativ miljöteknik

Varför ska du jobba med Montex?

Enkelt

Från att lägga beställning till färdig produkt skall det vara enkelt. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer i alla led. Allt för att underlätta samarbetet med er som kund.

Effektivt

Efter 30 år i branschen vet vi vad som tar tid och vilka processer som kan förenklas. När ni arbetar med oss vet ni att arbetet blir effektivt utfört.

Omatchad kvalité

Vi har bevisat hög kvalitet på de produkter vi monterar. Vi ställer samma krav internt som för våra leverantörer. Därför vet vi att ni kommer att bli nöjda.

Svensk produktion

När ni väljer Montex vet ni att allt monteras i Sverige och att alla lagar och regler följs.

Montex inom cleantech

Montex levererar kvalitetslösningar åt några av cleacntech branchens ledande producenter. Undvik logistik, montering, och lagerhållning använd Montex.

Cleantech

Energi och miljö är ett av Montex viktigaste segment för att klara de globala klimatmålen. Vi har valt att kalla detta Cleantech eller miljöteknik på svenska.

I skiftet från klimatpåverkande processer till förnybara energilösningar krävs ny teknik och hållbara lösningar. Elektrifiering och digitalisering, nya batteritekniker, solceller, smarta hem och elbilar förändrar nu vår vardag i en alltmer hållbar riktning.

Därav arbetar vi väldigt gärna med företag som försöker att minska det globala klimatavtrycket.

Vad vi gör varje dag

Alltid 100 % fokus på dina produkter. Det är så vi lever. Det är så vi tänker. Montex tar ett långsiktigt helhetsansvar för alla våra kunder. Stora som små. Vi frågar oss ständigt: Hur kan vi göra det här ännu bättre, effektivare och mer hållbart? Hur kan vi tillföra mer kundvärde? Vi har inga egna produkter som konkurrerar om uppmärksamheten, bara dina produkter och vårt mål är tydligt: att vara nummer ett inom värdeskapande kontraktstillverkning!

Montex levererar hållbara och effektiva tillverkningstjänster för elektronik, elektromekanik, mekanik och mycket annat. Tillsammans med produktägaren skräddarsyr vi optimala lösningar för hela värdekedjan. Från konstruktionshjälp, testutveckling, prototyp, och inköp, till tillverkning, logistik och eftermarknadstjänster.

 

Alltid 100 % fokus på
dina produkter. Det är så vi lever. Det är så vi tänker. Orbit One tar
ett långsiktigt helhetsansvar för alla våra kunder. Stora som små. Vi
frågar oss ständigt: Hur kan vi göra det här ännu bättre, effektivare
och mer hållbart? Hur kan vi tillföra mer kundvärde? Vi har inga egna
produkter som konkurrerar om uppmärksamheten, bara dina produkter och
vårt mål är tydligt: att vara nummer ett inom värdeskapande
kontraktstillverkning!

 

Kvalitet & Policy

Vi menar att kvalitet inte bara handlar om väl fungerande, hållbara produkter med lång livslängd. Det är också en fråga om leveransprecision, optimerad ekonomi och goda kundrelationer. Som en del av vår ISO-certifiering, mäter vi kontinuerligt kundnöjdheten – för det är du som kund som avgör om vi uppnår den kvalitet vi eftersträvar.

Vad våra kunder säger

Certifierad kvalité

Certifierad kvalitet är avgörande inom cleantech för att säkerställa produktsäkerhet och patienternas välbefinnande. Montex fokuserar på att upprätthålla högsta kvalitet inom cleantekniska produkter.

Där andra ser utmaningar...

…ser vi möjligheter.

Oavsett om du har en befintlig produkt eller ny så hjälper vi dig.

Där andra ser ett användningsområde ser vi det oändliga. Vi är inte som andra, det är vår styrka.

 

 

Våra tjänster

Montering

Montering är kärnan i vår verksamhet, essentiell för att omvandla komponenter till färdiga produkter med hög precision. Vårt arbete spänner från elektronik och mekanik till specialprocesser som limning och gjutning, allt under stränga miljö- och säkerhetsstandarder.

Produktutveckling

Vi har inga egna produkter, istället fokuserar vi alltid på att producera våra kunders produkter på bästa sätt. Tillsammans med er som kund och vid behov externa partners kan hjälpa till att utveckla både nya och befintliga produkter. Allt för att nå den mest effektiva lösningen.

Maskinbyggnation

Vi kan bygga stora, avancerade maskiner med hundratals delar såväl som mindre. Ingående delar köps från vårt globala nätverk av leverantörer. Alltid med stöd från vår professionella inköp- och logistikavdelning..

kontakta montex

Inköp & Sourcing

När vi pratar om sourcing menar vi att vi kan ta hand om hanteringen att hitta leverantörer för huvudflöde eller second source, utvärdera dem, förhandla, skriva avtal, följa upp leveranssäkerhet och kvalitet och utveckla leverantörsrelationerna

Våra tjänster

Montering

Montering är kärnan i vår verksamhet, essentiell för att omvandla komponenter till färdiga produkter med hög precision. Vårt arbete spänner från elektronikhantering till specialprocesser som limning och gjutning, allt under stränga miljö- och säkerhetsstandarder. 

Maskinbyggnation

Vi kan konstruera stora, avancerade maskiner smed hundratals delar såväl som mindre. Båda med komponenter från globala leverantörer, stödda av vår expertis inom inköp och logistik.

Produktutveckling

Vi hjälper gärna till med våra produktionsteknikers erfarenhet för att utveckla och vidareutveckla dina produkter.

 

Mycket mer

Utöver allt detta erbjuder vi test och kontrolltjänster, förstklassig logistik och inköps hantering. Läs mer om vilka tjänster vi kan hjälpa er med.